VEEL GESTELDE VRAGEN

Veel gestelde vragen over ErmeLokaal

Vanaf 14 november kun je de volle Koopzegel boekjes bij Plus Berntsen en Plus Leeuwerikstraat inwisselen voor een ErmeLokaal-cheque. Deze kun je dan ook gelijk gebruiken bij de deelnemende bedrijven, winkeliers en horeca.
Om lokaal kopen te stimuleren tijdens deze rare corona tijd, hebben de Vereniging Pauwer, Rabobank Randmeren, en Plus Berntsen de koppen bij elkaar gestoken om deze actie mogelijk te maken. Plus Berntsen en Plus Leeuwerikstraat geven € 2,00 per cheque en Rabobank Randmeren geeft ook €2,00 per cheque. Zodoende heeft u voor u €4,00 gespaarde geld ineens € 8,00 te besteden. Hoe leuk is dat?! De gemeente Ermelo en Centrum Ermelo dragen bij in de kosten die deze actie met zich mee brengt. En er zijn veel ondernemers die ook nog eens leuke acties aan het gebruik van de ErmeLokaal-cheque koppelen, zo heeft u nog meer voordeel!
De actie loopt net zo lang door tot de ErmeLokaal-cheques op zijn. We hebben er voorlopig 5000, dus we kunnen wel even vooruit. De ErmeLokaal-cheques zijn één jaar geldig nadat de laatse cheque is uitgegeven.
Op onze website kun je de de deelnemende ondernemers terug vinden. Er komen, zeker in het begin van de actie, dagelijks nieuwe deelnemers bij. Dus hou de site goed in de gaten.
De afscheur strook is behalve een beveiliging tegen misbruik, ook een lotnummer. Bewaar het strookje goed!! We gaan een verloting organiseren met geweldige prijzen. Hou onze facebook pagina http://www.facebook.com/ErmeLokaal goed in de gaten. Meer info hierover volgt.
Ja dat kan, maar dat is niet slim 🙂 We geven namelijk geen wisselgeld terug bij het inleveren van de ErmeLokaal-cheques.
Ja dat mag, en ik zou het ook zeker doen. Waar krijg je tegenwoordig nog zoveel rendement op je geld. Alle koopzegels die je hebt gespaard, bij welke Plus Supermarkt dan ook, kun je in Ermelo inwisselen voor ErmeLokaal-cheques. Alleen volle boekjes uiteraard.
Nee, je mag met net zoveel ErmeLokaal-cheques betalen als je zelf wilt. Ik zou zeggen: doe er je voordeel mee!
Nee, dat is ook het leuke van deze actie. Het gaat om de reguliere koopzegels van de Plus. Deze kun je in de Koopzegel boekjes plakken van de Plus Supermarkten. Bij Plus Berntsen in het centrum van Ermelo en bij Plus Leeuwerikstraat in Ermelo-West kun je de volle boekjes inwisselen voor een ErmeLokaal-Cheque twv € 8,00

HOE WERKT ERMELOKAAL

STAP 1: KOOPZEGELS SPAREN BIJ PLUS Supermarkten
STAP 2: MET VOL BOEKJE NAAR PLUS Berntsen of PLUS Leeuwerikstraat
STAP 3: VOL BOEKJE INRUILEN VOOR ERMELOKAAL CHEQUE TWV. €8,00
STAP 4: LEKKER LOKAAL SHOPPEN IN ERMELO